Countdown

Hei dere!

Nå som det er kun 25 (!!!!) dager igjen til jeg drar til Miami så tenkte jeg at jeg kunne begynne å blogge litt. Jeg blogget for noen år siden og syntes det var veldig gøy, men følte ikke helt at jeg plutselig kunne begynne å blogge som 19 åring om mitt kjedelige A4 liv, men nå som jeg skal oppleve verden så kanskje det blir noe annet? 

Det er faktisk bare 25 dager eller 584 timer til jeg sitter på flyet og er på vei til mitt nye hjem for de neste 5 månedene. Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg enda hva jeg egentlig skal. Siden dette er mitt aller første blogginnlegg så kan jeg kanskje fortelle litt om meg selv? Følte det ble naturlig å starte med et litta bilde av meg selv? Men ja, dette er altså meg. Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo. Den 16 september setter jeg meg på flyet til Miami og begynner på EF sin språkskole på Miami Beach. Jeg gleder meg utrolig mye til å endelig komme meg litt vekk fra Oslo.  Så jeg tenkte at jeg kunne lage en blogg for å kunne se tilbake på reisen selv og også for at de hjemme kan følge med på hva jeg gjør borte i statene. I februar fortsetter jeg eventyret mitt i Los Angeles. Der skal jeg gå på college og bruke 6 måneder på å studere business administration. 

Jeg har også planer om å filme en del der nede å legge det ut på youtube og kanskje prøve meg på litt vlogging? Vi får se hva jeg får tid til og hva jeg får til. Dessverre er ikke min sterkeste egenskap filmredigering. MEN håper dere som ser dette vil følge med videre på bloggen min og plutselig så snakkes vi igjen her vett. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits