Mine første dager i USA

Lokal tid: 23.02 

Hei dere! 

Nå har jeg vært i Miami i 3 dager og jeg koser meg så ekstremt mye! Jeg fikk en veldig dårlig start på turen min, men det ordnet seg etterhvert. For klønete Malla hadde nemlig glemt F-1 papirene sine hjemme i Norge. Alle som har reist til USA for å studere kommer sikkert til å bli skikkelig oppgitt over hvor susete det går an å bli nå. Så jeg sto 2 timer i passkontrollkø og deretter måtte jeg inn på et rom med masse mennesker fra typ Mexico og Haiti. I det rommet satt en gråtende Malin helt alene i 3-4 timer og ventet på å få hjelp av de som jobbet der. De som jobbet der var dessverre veldig sure og bare '' Oh, she is going to stay here until midnight '' også lo de. Så når klokken var halv ett kom jeg endelig ut av flyplassen gråtende og ringte mamma. Jeg fikk etterhvert ringt nødnummeret til EF Miami og de ordnet uber til meg. Når jeg ankom Campus så kom Janina og tok meg i mot. Jeg har virkelig ingen aning om hva jeg skulle gjort uten henne denne helgen. 

Jeg bodde alene på rommet helt inntil søndag kveld, da kom den ene roomien min som er fransk. Og idag snakket Janina med skolen og fikk byttet rom til mitt. Så nå slipper jeg heldigvis den kleine stillheten med hun franske jenta som ikke skjønner så mye av det jeg sier:p Ellers er Miami virkelig fantastisk!! Janina er forresten en svensk jente som er ett år eldre enn meg. Vi kommer super godt overens og har det så morsomt sammen. Vi har blandt annet vært på stranden to dager, shoppet i Lincoln road, spist lunch i kantinen og utforsket Miami. Igår når vi var på stranden utenfor skolen så møtte vi noen fastboende og ble venner med de og fikk numrene deres ogsånn. De aller fleste i USA er sykt åpne og gir deg masse komplimenter, så det er jo veldig hyggelig.  

Søndag kveld så kom Kristin og Marie som er to andre Norske jenter vi henger masse med. Vi shoppet litt i dag også og fikk fikset amerikansk nummer (så hvis noen prøver å kontakte meg på det gamle så går det ikke). Vi har planlagt at vi skal dra til Key West, Orlando, Bahamas(!!) og vi skal surfe, ta yoga timer på stranden og masse masse mer som jeg gleder meg til! Janina og jeg har også planlagt at vi skal lage masse videoer når vi er her nede, vlogge litt og blogge sammen, så det er jo bra for bloggen min. Jeg har dessverre ikke tatt så mange bilder med kameraet mitt enda, men jeg har noen Iphone bilder som jeg slenger med. 


Edit: Glemte å poste dette innlegget igår fordi jeg sovnet. Hehe ups. Men idag (tirsdag) så har jeg hatt min første dag på skolen og det gikk heldigvis veldig fint. Klassen min var veldig hyggelig og det går veldig greit å snakke engelsk hele tiden. Hadde første time klokken 08:15 am, andre time klokken 09:45 am og siste time klokken 12:45 pm. Nå er Janina og jeg på rommet uten hun franske. Janina skal sette på vipper klokken 6pm så jeg blir med som støtte. Ikveld skal vi uuut!! Endelig litt alko og litt boyzz. Vi snakkes senere! 

xoxo malla 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits