Vår første gang på Walmart

Lokal tid: 13.08

Hei dere!

Denne fredagen brukte Janina, Kristin, Marie og jeg på Walmart. Av alle ting så valgte vi å dra dit. Det er så sinnsykt dyrt for alt mulig her i Miami Beach, så vi tenkte at Walmart sikkert var litt billigere for alt mulig rart vi trengte. Jeg brukte 94 dollar og hvis du spør meg om hva jeg kjøpte? Så aner jeg faktisk ikke hva jeg brukte pengene mine på. Det var ihvertfall veldig gøy å titte på alt mulig rart man kunne kjøpe på Walmart da. Lørdagen brukte Janina og jeg på å ligge i sengen heele dagen og se på serier, sove og spise. Skikkelig søndagsfølelse på en lørdag. I dag er planen å få i oss litt frokost, sole oss litt på stranden også filme inn '' Norwegians trying American candy '' video. Janina og jeg plukket ut 4 ting hver på Walmart som den andre ikke så, så dette blir jo spennende. Anyways, her er filmen! Håper dere liker den litt da. Skal bli flinkere på å redigere og filme, for vi glemte jo selvfølgelig å lage en ordentlig intro og avslutning. Øvelse gjør mester vettu. 


Nå må jeg løpe for å få i meg noe mat og komme meg på stranden for å få solt vekk det forferdelige skillet jeg har etter å ha flasset masse. 

See yaa soon! 

xoxo malla 

2 kommentarer

charly

25.09.2016 kl.19:19

ååå <3<3

Milla

25.09.2016 kl.20:14

❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits