The W, Dolphin Mall, beachdate & tættis

Miami: 08:50 / Norge: 14:50 

Hei dere!

Nå har jeg akkurat kommet opp fra frokosten her på campus. Janina og jeg kommer alltid løpende inn til frokosten i siste liten så vi rekker aldri å få stått i køen for omelett, men i dag dere, idag fikk vi endelig spist omelett til frokost. Her nede i Miami har jeg svært få bekymringer. Det går for det meste i når neste måltid er og i hvilken etasje jeg har neste time. Og tro meg, jeg nyyyter det. Jeg har allerede vært her i 2 uker og 4 dager(!!). Jeg har virkelig the time of my life og er så lykkelig. Jeg trives kjempe godt med vennene jeg har fått her nede og jeg opplever så mye gøy hele tiden. Takk gud for at Janina sover like mye som meg, vil gjøre det samme som meg og har den samme humoren som meg, hvis ikke tror jeg hun hadde blitt smågal av meg. 

Siden sist jeg blogget har vi vært ute en del ganger med promotører, vært på Dolphin mall og slappet av på stranden. Vi var ute på søndag så i går tok Sofie og jeg en velfortjent fridag på stranden (hehe unnskyld mamma og pappa). På søndag var vi på The W hotel, festet og hadde det så sinnsykt gøy. Når klubben stengte ble vi med promotøren vår som hadde bursdag til penthousen hans og fyyy for en utsikt. Jentene og jeg ble stående og stirre utover på utsikten i laang tid. Jeg skal på The Chainsmokers konsert på torsdag og promotøren nevnte at han hadde et ekstra backstagepass, så krysser fingre, tær og resten som kan krysses for at han tar meg med!! 

Jeg har også vært på min første ordentlig date på stranden. Iiip, dere kan tro jeg var nervøs før jeg skulle møte han. Men det gikk såå fint. Han går på skolen min og er fra Tyskland, så jeg fikk snakket litt engelsk og hadde det veldig hyggelig. Vi badet, snakket og hadde det veldig koselig! Jeg prøver å gå ordentlig ut av komfortsonen min når jeg er her nede og jeg føler allerede at jeg vokser skikkelig som person. 

Forrige tirsdag så tok jeg en, ja hva skal man kalle det? En veldig spontan tættis etter vi hadde vært ute. Jeg tok ikke en fisk på rompa eller noe i den duren altså. Det ble to englevinger på håndleddet mitt som symboliserer vingene til lillesøsteren min som dessverre ikke lever lenger. Jeg ble veldig fornøyd med den, men lurer litt på om tatovøren hadde like mye promille som meg når jeg ser på den ene vingen. Yeye, får dra og fikse opp i den senere. 

I går regnet det "cats and dogs" her nede i Miami, så vi får bare krysse fingrene for at orkanen Matthew ikke kommer hit og gjør at vi alle må evakueres osv. Deet har jeg ikke helt tid til, kjenner jeg. Men nå må jeg fikse meg og gjøre meg klar for timen min. Har iPad time i Detroit om 40 minutter også conversation i New York klokken 1245, så tenker jeg presser inn en time med sol etter iPad timen min. Jeg skal virkelig prøve å få tatt litt bilder rundt her med kameraet mitt. Og hva vil dere der hjemme i Norge vite om livet mitt her nede? Noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Slenger med et par bilder fra iPhonen min enn så lenge. 

Processed with VSCO with a5 preset

Håper dere koser dere med 3-5 grader hjemme i Norge. Her er det 28 grader for øyeblikket, hehe! 

xoxo Malla  

 

 

 

2 kommentarer

Eila

04.10.2016 kl.16:37

Savner deg så mye! Ser ut som det har det time of your life❤️❤️

Sanne

05.10.2016 kl.10:57

Miss u... men høres ut som du har det veldig bra der nede! ❤️

Videoblogger er alltid gøy, og ellers gøy med bare masse sånn om hverdagen med bilder egt

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits