Basketkamp, skydiving & Orlando

Local time: 21:52

Hei deree! 

Omg, hvor skal jeg starte? Siden sist jeg blogget så har jeg opplevd så sykt mye spennende. Jeg har det virkelig så sykt bra her nede og nyter hver eneste dag. Dessverre så har ikke lommeboken min det like bra, men sånn går det. En av jentene i gjengen, Sofie, drar snart hjem og derfor prøver vi å finne på mest mulig nå som hun er her nede med oss. 

Forrige tirsdag bestemte vi oss for å dra på basketkamp her i Miami. Vi så Miami Heat vs Orlando og koste oss masse. Det som var mest stas var nok den svampefingeren vi kjøpte oss og maten, men det var spennende å se på kampen også. Jeg hadde litt problemer med å forstå når jeg skulle bue og når jeg skulle juble, men det kom seg etterhvert. Det kostet 50 dollar for billett til kampen, så jeg følte det ikke var helt verdt det, men da har jeg ihvertfall opplevd det. Skal prøve å få dratt på amerikansk fotballkamp og baseball kamp senere. Forrige søndag bestemte vi oss for å bestille skydiving til fredagen. Ja, jeg vet, hva søren Malin? Men jeg bare fikk det for meg at dette var noe jeg måtte gjøre. Jeg er ekstremt glad for at jeg gjorde det for fysøøøren hvor gøy det var!!! Fredag klokken 12 satt Marie, Janina, Sofie og jeg satt oss i en uber til Miami Skydiving senter. Vi var overraskende rolig og gledet oss til å gjøre det. Når vi kom frem skrev vi under på 100 dokumenter hvor vi sa oss enig i at det var okei om vi døde. Det var først da jeg kunne se at vi alle ble dritt nervøse. Vi satt oss ned for å vente og 30 min senere fikk vi beskjed om at flyet hadde blitt ødelagt. Det er vel i det noen hører det at de går ut av lokalet og drar hjem, men vårt problem var at vi begynte å bli sultne og det ikke var noe mat i nærheten. Heh. 4 timer senere var det endelig klart for at vi kunne hoppe. Jeg kan faktisk ikke beskrive følelsen jeg hadde inni meg i det jeg ble dyttet ut av flyet. Jeg var i fritt fall i 60 sekunder og jeg har aldri følt meg så fri. Alt bare stoppet i et minutt. Jeg skal definitivt gjøre det igjen!! Jeg er sykt stolt av meg selv for at jeg gjennomførte! Jeg bestemte meg for at jeg ikke skulle si noe til mamma før etter jeg hadde hoppet, så jeg løp tilbake og ringte henne. Sykeste jeg har gjort noen sinne, men er såå glad for at jeg gjorde det. 


Når vi satt og ventet på at vi skulle hoppe fikk vi plutselig for oss at vi skulle dra til Orlando dagen etter, så vi fikk noen på skolen til å legge ut for oss og bestille. Lørdag morgen klokken 0500 ringte alarmen til Janina og meg. 0600 satt vi på bussen til Orlando. Man kan trygt si det var en veldig trøtt gjeng som satt 5 timer i buss. Når vi endelig var fremme fikk vi legge fra oss bagasjen et sted og kjøre videre til Universal Studios og Island of adventures. Vi hadde det sååå gøy tross i litt småkryp på hotellrommet og litt for mye kø. Jeg filmet masse når vi dro dit så jeg tenker å redigere det når jeg får tid. Jeg har en del lekser også må jeg starte på søknaden til College i USA. Men lover å redigere så fort som mulig. BTW så har jeg bestemt meg for å endre destinasjonen min etter jul! SÅ rundt den 8 januar er jeg i Honolulu i Hawaii. I CAN'T WAIT!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi sto å så på han karen over her spille et spill hvor man kunne vinne de store bamsene, så snille Kristin spurte han om han kunne prøve å vinne for meg. Dæven så vant han også vett. Hvordan jeg skal få med meg de bamsene hjem er en annen sak tho. 

Jeg har skrevet på dette innlegget i sikkert 2 uker nå, så tidspunkter osv stemmer sikkert ikke lenger, men bedre sent enn aldri hehe. 

Håper dere koser dere med minusgrader hjemme i Norge, her er det nemlig intet mindre enn 26 grader og klokken er 21.51 hehe. 

xoxo malla 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits