Paradise Island, Bahamas

Lokal tid: 00:06

Hei deree!

Forrige onsdag bestemte vi oss for å dra til Bahamas og allerede lørdag morgen satt vi på flyet på vei til Bahamas. Vi bestemte oss for å booke turen på egenhånd og ikke igjennom skolen, og du kan tro vi var glade for at vi gjorde det. Vi bodde virkelig super bra og hadde tilgang til hele Atlantis. Hotellene der var helt amazing og syykt store. Den første dagen slappet vi av på stranden, kjørte vannscooter og drakk alkohol. Det er 18 års grense i Bahamas så vi kunne endelig kjøpe vår egen drink, halleluja. Planen var egentlig å spise ute på kvelden, men hele squaden sovnet klokken 19 og våknet rundt 22, så det ble pizza på rommet istedenfor. Neste dag ble vi 5 år igjen og løp rundt i vannparken på Atlantis og hadde det super artig. Janina og Marie filmet med go pro så jeg skal få tilsendt alt de filmet senere så jeg kan lage en littan video til dere. På kvelden spiste vi på en fin restaurant og spilte på kasinoet. Vi skulle egentlig dra på Pig Beach, men dessverre var vi for sene på å booke. Så i desember drar vi til Cuba også en svipptur innom Bahamas for å svømme med grisene<3 Den siste dagen drakk vi på stranden og bare tok livet med ro. Var flink til å ta litt bilder så enjooy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Her er en liten smakebit på Bahamas turen min. Kan nesten ikke vente til Cuba og Bahamas igjen i desember!! Det var veldig nødvendig med en liten ferie fra Miami nå. Jeg tenkte jeg kunne ha et innlegg med ''Miami thru my phone'' og ''Miami thru my snapchat'', da kan jeg love at dere får dere en god latter, heh. Nå er det tilbake til skolebenken igjen:( Gleder meg veldig til å komme hjem igjen til norsk mat, venner, familie og bilen min nå. 36 dager igjen <3 

xoxo malla 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits