Long time no see

Hey u guys! 

Nå er det veldig lenge siden jeg har kommet med en oppdatering her. Skulle gjerne skyldt på at jeg har altfor mange ting å gjøre, men det ville vært en løgn heh. Siden sist har jeg vært i Hawaii, en liten tur til Miami og gjort mye annet sprell, men det kan jeg skrive mer om i egne innlegg. Hadde jo egentlig tenkt til at jeg kunne bruke denne bloggen som en dagbok jeg kunne se tilbake på, men det gikk litt i glemmeboken. Alt er bra med meg her borte i statene, men nå begynner jeg å glede meg til å komme hjem til norsk sommer, familie og venner. Savner dere alle masse. Ja, var forresten en liten tur hjemom på helgetur i Norge, hehe det var litt spontant, men trengte det virkelig! Slenger med noen bilder fra den siste tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen siste tiden har det skjedd masse spennende. Jeg fikk besøk av Kamila, vi var på Coachella, Renate og jeg var i Miami når vi hadde spring break, vi dro på spontantur med en gjeng til Palm Springs og masse masse mer, men det blir altfor mye å skrive om i et innlegg så jeg deler det opp i flere innlegg! Bare å glede seg.

 

xoxo 

malla 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Enger

Malin Enger

19, Oslo

Hei! Jeg heter Malin Enger og er en 19 år gammel jente fra Oslo. Jeg reiser til USA i september og kommer til å blogge om oppholdet mitt der. Håper du vil følge med :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits